Luni,7 septembrie, reîncep înscrierile la Masterul Istoria Comunismului Românesc

Cea de-a doua sesiune de înscriere la programul de master Istoria Comunismului Românesc va începe luni, 7 septembrie şi se va încheia vineri, 12 septembrie, orele 17.00. În perioada 13-15 septembrie se va realiza selecţia candidaţilor şi afişarea rezultatelor.

După sesiunea de înscriere din vară (13-18 iulie 2009) Facultatea de Istorie a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi organizează această etapă de înscriere (7-12 septembrie 2009) pentru a oferi şansa celor care vor să urmeze acest program începând cu anul universitar 2009-2010.

Ca o noutate, după fiecare semestru şi sesiune de examene, se va face o nouă repartiţie a locurilor buget-taxă (în funcţie de notele şi media obţinute), astfel încât orice masterand va avea posibilitatea să ocupe un loc bugetat, indiferend de media de intrare la sesiunea de înscriere (vară sau toamnă).

Facultatea de Istorie a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi şi Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului în România (IICCR) organizează singurul master despre comunism din România, intitulat „Istoria comunismului românesc”. Programul de master funcţionează sub egida Centrului de Studii asupra Comunismului şi Postcomunismului, înfiinţat printr-un protocol de colaborare încheiat între IICCR şi Facultatea de Istorie.

Detalii privind înscrierea puteţi obţine la sediul Facultăţii de Istorie a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi sau accesând http://www.studiulcomunismului.ro/ro/master/